PERSONDATAPOLITIK

Persondatapolitik gældende for Tarm Lægehus og Fysioterapien

 

Sådan behandler vi dine oplysninger:

Vi kan ikke behandle dig, uden at vi har oplysninger om dig, men i følge Persondataloven, som er trådt i kraft d. 25. maj 2018, har du nogle rettigheder, som vi selvfølgelig skal efterkomme.

Du skal vide, at alle ansatte i Lægehuset har adgang til data, herunder medicinoplysninger, laboratorieportalen, patientjournal mv.. Alle Lægehusets ansatte er underlagt tavshedspligt jf. Sundhedslovens kap. 9. Vi behandler kun dine oplysninger, når det er nødvendigt.

Persondataloven benytter udtrykket "behandling". Dette udtryk dækker over enhver form for håndtering af oplysninger om dig - herunder registrering, systematisering, journalisering, modtagelse, opbevaring, ændring, søgning, overladning og videregivelse.

Vi videregiver kun oplysninger om dig med dit samtykke. Det kan fx være helbredsoplysninger i forbindelse med videreundersøgelse eller behandling, eller det kan være i forbindelse med kommunale sager, hvis du er i rehabiliteringsforløb, sygemeldt eller lign., Vi behandler også forsikringssager.

Du har som udgangspunkt ret til at bede om aktindsigt i de oplysninger, som vi behandler på dig.
Du har også ret til at gøre indsigelse mod, at vi behandler visse oplysninger, og du kan bede om rettelse i oplysninger, som er forkerte eller behandlet i strid mod loven.

Hvis du er i tvivl om, hvordan vi behandler dine data, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Persondata på vores hjemmeside:

Generelt skal du være opmærksom på, at når du bruger internettet, efterlades elektroniske spor, hvilket giver andre mulighed for at følge din færden på Internettet.

 

Cookies

Tarm Lægehus' hjemmeside benytter hovedsagligt ingen cookies, dog bruges enkelte sessionscookies. Såfremt du vælger at slå cookies fra i din browser, har du fortsat mulighed for at bruge vores hjemmeside.

 

Indsamling ved besøg på vores hjemmeside

Lægehuset indsamler løbende oplysninger af statistisk karakter vedr. besøgende på hjemmesiden. Vi kan ikke genkende enkelt personer ud fra oplysningerne.

Følgende oplysninger indsamles på vores hjemmeside:

  • Hvornår du har besøgt hjemmesiden samt hvornår
  • Din browser
  • Din IP-adresse

 

Anonymitet

Ingen persondata videregives til markedsføring eller sælges videre til tredjepart. Vi registrerer ingen data på hjemmesiden, som vi kan bruge til at identificere dig som person, medmindre du logger ind med dine brugeroplysninger på E-konsultation.

 

Ophavsret

Sådan må informationer og billeder fra vores hjemmeside bruges:

  • Links: Du er velkommen til at linke til vores hjemmeside, men du må ikke bruge vores sider i egne frames.

  • Citater: Du må gerne citere vores hjemmesides indhold, så længe det foregår med tydelig kildeanvisning

  • Billeder: Billeder fra hjemmesiden må ikke bruges eller kopieres uden forudgående skriftelig aftale med Lægehuset.